Kadir Has Anma ve Ödül Töreni

22 Mart 2023
D Blok Büyük Salon

Kadir Has Üniversitesi tarafından; üniversitenin kurucusu hayırsever iş insanı merhum Kadir Has’ın ismini yaşatmak ve tüm hayatı boyunca severek gerçekleştirdiği emeklerini ve bilime, insanlığa ve eğitime verdiği hizmetlerini taçlandırmak için, 2003 yılından beri verilen Kadir Has Ödülleri töreni bu yıl, 22 Mart Çarşamba günü, Mütevelli Heyeti Başkanı Can Has, Kadir Has Vakfı Başkanı Nuri Has ve Rektör Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz ev sahipliğinde Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Merhum Kadir Has’ın vefatının 16. Yıldönümünde anılacağı ve 18. Kadir Has Ödülleri’nin verileceği törenimizde bu sene, “Dünyada Sürdürülebilir Ekonomi” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” takdim edilecek.

18. Kadir Has Ödülleri Değerlendirme Kurulu

Prof. Dr. Erol BALKAN (Hamilton College)
Prof. Dr. Fatma DOĞRUEL (Marmara Üniversitesi)
Prof. Dr. Jayati GHOSH (University of Massachusetts, Amherst)